התחברות מהירה
יום ראשון 18.09.11 >> טאפאס 1, ת"א
הקלקו על הסימון בתמונה וגלו מאיפה

מבשלת הגולן חוגגת שנה להשקתה המחודשת.
המבשלה מתמחה ביצירת אייל ולאגר ייחודיות, המיוצרות בעבודת יד ובכמויות קטנות.
לרגל חגיגות השנה משיקה מבשלת הגולן את "עוג", בירה עונתית חדשה מסוג לאגר.
המותג "עוג" מצטרף לסדרת הבירות הממותגות תחת השם "בזלת", אשר הושקה לראשונה בשנת 2010 .
למסעדת ה'טפאס 1' הגיעו דנה ברגר, גאלה קוגן, יואב צוקר, טל ועידו מוסרי, יאנה קלמן, אביב פרנקל ועומר בר, אשר נהנו מארוחת טאפאסים משובחת של השף יונתן רושפלד ומהופעה אקוסטית של אמיר דדון.