התחברות מהירה
יום שלישי, 12.6.12 >> קרליבך 25, ת"א
הקלקו על הסימון בתמונה וגלו מאיפה

סלבריטאים שנוהרים אל רחוב קרליבך בת"א עבור פיצה זה מראה נדיר. הם בדרך כלל מגיעים במונית ספיישל עד למקום האירוע ומתפנקים בבושם חדש, שעון יוקרתי או בגדים שירעננו להם את המלתחה. אמש, השיק איש העסקים צביקה קאהן את הפיצרייה "טראנצ'ו" ורשימה מכובדת של אנשי עסקים וסלבריטאים הגיעו להרים עמו לחיים ולנשנש פיצת בוטיק מאיטליה. קאהן לא הופתע למראה התור וכמות האנשים במקום, אחרי הכל, הוא צפה באותו מחזה באיטליה, כשמקומיים ותיירים רבים עמדו בתור למסעדה של השף לאוג'יניו גלביאטי "טראנצ'ו" במילנו. מתוך סקרנות הוא טעם את הפיצה והבין מהר מאוד את הסיבה למהומה. אז החליט שהוא חייב ללמד אותנו, הישראלים, מהי פיצה איטלקית אמתית. לדעתו הסוד של "טראנצ'ו" טמון בבצק העבה והאוורירי העשוי מקמח איטלקי שמעוטר במוצרלה, המכסה את כל הבצק ויחד יוצרים חוויה קולינרית. צוות "מאיפה מי לובש מה" עצר עצמו ממגש נוסף של פיצה ויצא לבדוק מאיפה הבגדים של האורחים. פגשנו שם את השף האיטלקי לאוג'יניו גלביאטי וגם את קותי ללא יאנה, סיון קליין, ג'קי בן זקן, אוהד קנולר, אמילי קרפל, ליאור אליהו, נועם טור, עדי עזרוני, יפתי קרזנר, חנה לסלאו, עינת ארליך, עזאם עזאם ועוד.